4

Remediile infecțiilor fungice

Infecțiile fungice sunt foarte frecvente există mai mult de 1 milion de cazuri pe an numai în India și apar de obicei atunci când imunitatea cuiva nu este în măsură să le combată sau când cineva ia antibiotice. Anumite condiții, cum ar fi tratamentul cancerului și diabetul, de asemenea, șansele de a obține o infecție fungică. De obicei, cei predispuși la infecții fungice recurente sunt cei cu sistem imunitar slab.

Boli cum ar fi piciorul atletului sau infecția cu drojdie sunt cauzate de ciuperci. Ciupercile sunt organisme care au capacitatea de a trăi în aer, sol, plante și apă. De asemenea, trăiesc în corpul uman și doar jumătate din tipurile de ciuperci sunt dăunătoare pentru noi. Ciupercile se reproduc prin spori care rămân suspendați în aer, aterizând pe pielea noastră sau inhalând de noi.

Zonele afectate

1Ca urmare, infecțiile fungice încep adesea de la plămâni și piele.Infecțiile fungice sunt greu de tratat și pot dura ceva timp pentru a dispărea complet. Medicii prescriu de obicei medicamente orale sau unguente topice sau supozitoare. Cu toate acestea, anumite remedii de la domiciliu pot fi, de asemenea, utile pentru a le elimina. Aici vă spunem despre unele infecții fungice comune și despre remediile de la domiciliu care lucrează asupra lor. Luați câteva măsuri de precauție, cum ar fi testarea fiecărui remediu din interiorul mâinii pentru a verifica o reacție adversă.

Expuneți zona afectată la aer și la lumina soarelui, dacă este posibil. Evitați textilele sintetice și optați pentru bumbac. Această scrouge a copilăriei este o infecție extrem de contagioasă care nu este cauzată de un vierme, ci de o ciupercă numită tinea. Acest tip de ciupercă trăiește pe țesuturile moarte ale pielii, părului și unghiilor. Ringworm poate apărea pe corp, scalp, picioare sau inghinal. Această infecție fungică se caracterizează printr o erupție circulară crescută-ca un inel cu centru plat unele infecții cu impetigo nu au inelul ridicat. Arată ca o durere roșie ridicată și este adesea însoțită de piele solzoasă.

Această infecție este foarte contagioasă și se poate răspândi cu ușurință de la oameni la oameni sau chiar de la animale la oameni. Mai rău încă, puteți obține o infecție prin lucruri cum ar fi mobilier și haine care au fost atinse de o persoană infectată pecingine. Condiția provoacă multă mâncărime și pare înfricoșătoare. Cu toate acestea, inelele nu sunt la fel de grave cum arată și se clarifică cu un tratament antifungic sub formă de unguente sau medicamente orale.

Păstrați pielea curată și uscată

2Preveniți viermele prin curățarea meticuloasă a mâinilor și unghiilor cu săpun. Păstrați-vă pielea curată și uscată; evitați mersul desculț în zonele comune, schimba șosete și lenjerie de corp de zi cu zi; evita schimbul de haine, prosoape sau lenjerie de pat cu o persoană infectată; evitați să atingeți animalele cu pecingine; duș după gymming sau o sesiune de sport. Unele dintre cele mai frecvente remedii de la domiciliu care au fost folosite de-a lungul anilor folosiți pentru ringworm sunt următoarele. Ele sunt eficiente în calmarea simptomelor.

Consultați un medic înainte de a utiliza orice remediu la domiciliu. De asemenea, faceți un test de plasture pe partea interioară a brațului pentru a vedea dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Usturoi: utilizați o pastă de usturoi topic pentru ameliorarea simptomelor. Usturoiul este, de asemenea, utilizat ca remediu pentru alte tipuri de ciuperci, cum ar fi Candida, Torulopsis, Trichophyton și Cryptococcus.

Infecție fungică

3Se amestecă pasta cu puțin ulei de măsline sau de nucă de cocos și se aplică pe zona afectată și se lasă câteva ore înainte de clătire. Utilizați de două ori pe zi înainte până la reducerea simptomelor. Usturoiul are proprietăți anti-fungice, antibiotice și anti-bacteriene. De asemenea, puteți mânca păstăi de usturoi pentru infecția fungică. Săpun acesta ar putea fi un remediu simplu, dar este destul de eficient. Spălați bine cicatricea afectată cu săpun și apă pentru a preveni răspândirea infecției în alte părți ale corpului.

Nu uitați să uscați bine zona, deoarece ciuperca se dezvoltă într-un mediu umed. Utilizați un săpun antibacterian care vă va dezinfecta corpul și va ucide infecția fungică în stadiile incipiente. Efectul de uscare al săpunului va ajuta, de asemenea, starea dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *