Emoții de vină pentru durerile articulare?

Există o serie de motive pentru care ne confruntăm cu dureri articulare și, din păcate, uneori nu sunt ușor de înțeles. Astăzi mă uit la toate modurile în care emoțiile noastre pot perturba nivelul nostru de nutrienți și hormoni și pot contribui la durerea noastră articulară acasă  sănătate articulații musculare dureri articulare  emoțiile tale sunt de vină pentru durerea articulară. Emoțiile tale sunt de vină pentru durerea articulară?

Ar putea stresul și starea de spirit scăzută să vă provoace dureri articulare  comentariievaluează această pagină. Există o serie de motive pentru care ne confruntăm cu dureri articulare și, din păcate, uneori nu sunt ușor de înțeles. Astăzi mă uit la toate modurile în care emoțiile noastre pot perturba nivelul nostru de nutrienți și hormoni și pot contribui la durerea noastră articulară.

Rata pierderii densității osoase

1Jocuri Barbie S. A. C. Dip Dietă, Exerciții Și Fitness Anatomie Și Fiziologie Umană Avansată Nivel . O introducere în articulațiile tale
Articulațiile tale sunt extrem de complexe și există multe componente, inclusiv ligamentele, cartilajul și tendoanele care înconjoară articulația, care pot fi sursa sau cad victime durerii articulare. O articulație este legătura făcută între două oase din corp și sunt concepute pentru a permite diferite tipuri și diferite intervale de mișcare.

Ele pot fi împărțite funcțional în funcție de intervalul de mișcare pe care îl permit sau structural în funcție de tipul de material din care sunt fabricate. Oasele noastre sunt cele mai groase și mai puternice în viața noastră adultă timpurie, iar densitatea lor crește până la sfârșitul anilor 20, apoi după vârsta de 35 de ani începem să pierdem densitatea osoasă treptat. Acesta este un proces complet normal și ni se întâmplă tuturor, deși rata pierderii densității osoase poate apărea mult mai rapid la unii oameni decât la alții.

Această sensibilitate crescută ne face mai vulnerabili la fracturi, osteoporoză și alte leziuni. Menținerea în formă și activă și menținerea unei diete echilibrate sănătoase sunt printre unele dintre cele mai bune moduri în care vă puteți îngriji de sănătatea articulațiilor și a oaselor. Emoții și dureri articulare.

Efect asupra sănătății articulațiilor

2Modul în care vă simțiți mental poate avea un impact asupra modului în care vă simțiți fizic, ceea ce înseamnă că emoțiile precum stresul, anxietatea și depresia ar putea avea un efect negativ asupra sănătății articulațiilor. Potrivit Fundației pentru artrită, persoanele care tind să fie deprimate sau anxioase sunt mai susceptibile la durere. Mai mult, studiile multiple privind osteoartrita, artrita reumatoidă, lupusul și fibromialgia indică faptul că cei care experimentează mai multe emoții negative raportează și mai multă durere.1 mai jos am explorat relațiile dintre durerea articulară și stresul, depresia, starea de spirit scăzută și funcția imună slabă.

Stresul afectează fiecare zonă a corpului de la somn, la digestie, la funcția imună, la hormoni. Când vine vorba de articulații, stresul face ca oasele tale să elibereze mineralele de care au nevoie pentru formarea oaselor în sânge în beneficiul altor țesuturi. Corpul tău face acest lucru deoarece, atunci când ești stresat, răspunsul tău de luptă sau de zbor este activat și procesele tale de reparație sunt suprimate.

Oasele tale

3Orice nutrienți consumabili sunt trimiși organelor esențiale-creierul, inima și plămânii – pentru a lua decizii mai rapide și timpi de răspuns pentru a vă ajuta să ieșiți din pericol. Din păcate, dacă aveți stres cronic, oasele dvs. sunt în mod continuu lipsite de minerale, ceea ce poate duce la pierderea osoasă. Problema este că, în societatea modernă subliniază cultură în toate formele și dimensiunile și, de obicei, acestea nu sunt cauza pentru instinctele noastre de supraviețuire de stres pentru a lovi cu piciorul în. Cortizolul este un hormon steroid care este produs de glanda suprarenală și eliberat atunci când sunteți sub stres.

În timp ce acest lucru poate părea un lucru negativ, avem nevoie de cortizol pentru multe alte funcții importante, cum ar fi descompunerea carbohidraților, lipidelor și proteinelor. Cantități mari de cortizol suprimă funcțiile de reparare ale organismului și afectează articulațiile, deoarece aleg să cheltuiască energie pentru funcțiile de luptă sau zbor decât ca răspuns la inflamație.

Inflamația fie în tractul intestinal, fie din substanțele chimice inflamatorii care circulă în organism ca urmare a unei diete proaste sau a medicamentelor antiinflamatorii declanșează eliberarea de enzime care afectează cartilajul articular, ducând la artrită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *