secretele unei casatorii perfecte1. Nu te ascunde dupa perdea
Dragostea este un sentiment inaltator si de multe ori avem impresia ca nu mai exista nimic altceva in lume. Nu te lasa insa sa cazi in ispita izolarii. Pastreaza-ti mereu vechile legaturi si nu uita ca omul este un "animal social". Altmiteri, nu veti reusi decat sa ajungeti sa va calcati pe picioare unul pe celalalt, sa va sufocati cu prea multa dragoste si in fine, sa va plictisiti.


2. Nu socializa doar cu grupuri
Stiu, esti casatorita, ai tendinta de a iesi in oras in perechi. Bine ar fi insa sa o faci cu toate felurile de oameni chiar daca unul dintre beneficiile casniciei este ca poti avea de doua ori mai multi prieteni. In grupuri de cate doi insa, veti sfarsi de multe ori vorbind despre lucruri banale precum preturile caselor, starea economiei etc.
 
3. Discutiile


Impartasiti-va unul altuia sentimentele si grijile, de preferabil in fiecare seara, inainte de culcare. O puteti face si in atmosfera intima a unui restaurant familiar. Asculta-ti insa partenerul si nu-i da impresia ca tu esti singura care are probleme sau daca nu, singura care are ceva de spus. Si mai important, priveste-l intotdeauna in ochi atunci cand iti impartaseste.


4. Nu incerca sa tii pasul cu alte cupluri
Intodeauna vei putea gasi motive pentru a admira alte cupluri care sunt "mai frumoase", "se inteleg mai bine", "o duc mai bine" etc. Nu o fa insa niciodata. Despre majoritatea vei auzi la un moment dat ca au divortat dar nu aceasta este ideea. Bucura-te de ceea ce aveti voi si nu te uita in curtea vecinului pentru ca nu vei reusi decat sa iti pierzi bucuria de a constata cat de fericiti sunteti voi.


5. Bucurati-va de diferente
Respectati-va unul altuia diferentele care pana nu demult v-au unit. Invatati unul de la celalt incercand totodata nu numai sa va intelegeti reciproc ci, totodata, sa va bucurati de trasaturile care il fac pe celalalt sa fie asa cum este.


6. Fii romantica
Romantismul nu trebuie sa dispara odata cu casatoria. Da, mariajul e mai complicat decat viata de celibatara dar, lucrurile nu ar trebui sa se schimbe major. Gaseste mereu timp in care sa lasi toate problemele la o parte si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de momente de intimitate, clipe frumoase in care sa incerci mereu si mereu sa reinvii acea scanteie pe care amandoi o simteati la inceput.


7. Fii recunoscatoare
Invata sa fii recunoscatoare si pentru cele mai mici si nesemnificative lucruri pe care el ti le ofera sau le aduce in viata ta. Ai grija insa, sa pari cat se poate de sincera si niciodata falsa atunci cand o faci.
Sursa:http://www.lyla.ro/relatii/showArticol.php?articol=Secretele-unei-casatorii-perfecte


Examene imagistice in…

Permit identificarea si evaluarea modificarilor care au loc la nivelul articulatiilor. Desi au o valoare redusa in ceea ce priveste diagnosticul de certitudine, pot fi totusi folosite pentru…
Continuare >

Lelea Safta - confirmata…

1. Scapati de durerea de dinti fara sa deschideti gura! Este de ajuns sa frecati o bucatica de gheata intre degetul mare si aratator.Terminatiile nervoase care se afla in zona in forma de "V" a…
Continuare >

Diagnostic

Gastroenterita este in mod obisnuit diagnosticata clinic, in baza simptomelor suferindului. Determinarea cauzei precise nu este de obicei necesara deoarece nu are impact asupra tratamentului bolii.…
Continuare >