urdaURDA face minuni, intr-un regim de slabire, indiferent care este acesta ! Are doar 8% grasime saturata si contine proteine de calitate superioara. Ofera rapid senzatie de satietate, pentru o lunga perioada de timp, avind o densitate nutritionala mare. Specialistii recomanda ca urda sa fie consumata la micul dejun, la ora 10 sau la ora 17, in intervalele in care glicemia scade, in mod natural. Un alt avantaj al consumului de urda este acela ca mareste masa musculara. Urda contine aminoacizi ramificati, ce construiesc fibra musculara.


Nutritionistii recomanda urda in combinatie cu mararul. Se poate adauga un praf de sare si poate fi combinata, de asemenea, cu alte legume: ardei gras, castravete sau rosie. Specialistii nu recomanda amestecul dintre urda + preparate din carne, pentru ca ele contin tipuri diferite de proteine, ce se digera greu, impreuna.


Celei care minte

Ion MinulescuCelei care minte Eu stiu c-ai sa ma-nseli chiar maine...Dar fiindca azi mi te dai toata,Am sa te iert -E vechi pacatulsi nu esti prima vinovata!... in cinstea ta,Cea mai frumoasa din…
Continuare >

Semne si simptome

Semne si simptome Stridor MENIU0:00 Stridor inspirator si expirator in cazul unui copil cu varsta de 13 luni diagnosticat cu crup. Simptomele crupului includ tuse latratoare, stridor(un sunet acut,…
Continuare >

Transmitere

Transmiterea bolii poate avea loc prin apa infectata sau cand oamenii folosesc impreuna anumite obiecte de uz personal. in zonele cu anotimpuri alternativ umede si secetoase, calitatea apei scade in…
Continuare >