urdaURDA face minuni, intr-un regim de slabire, indiferent care este acesta ! Are doar 8% grasime saturata si contine proteine de calitate superioara. Ofera rapid senzatie de satietate, pentru o lunga perioada de timp, avind o densitate nutritionala mare. Specialistii recomanda ca urda sa fie consumata la micul dejun, la ora 10 sau la ora 17, in intervalele in care glicemia scade, in mod natural. Un alt avantaj al consumului de urda este acela ca mareste masa musculara. Urda contine aminoacizi ramificati, ce construiesc fibra musculara.


Nutritionistii recomanda urda in combinatie cu mararul. Se poate adauga un praf de sare si poate fi combinata, de asemenea, cu alte legume: ardei gras, castravete sau rosie. Specialistii nu recomanda amestecul dintre urda + preparate din carne, pentru ca ele contin tipuri diferite de proteine, ce se digera greu, impreuna.


Grippe A H1N1 Opération…

Documentar de aproape 10 minute, de Julian Alterini.Vedeti si convingeti-va singuri…
Continuare >

Problema bazelor…

Dintre toate ramurile medicinei, psihiatria este aceea care resimte cel mai mult lipsa unor baze stiintifice solide in clasificarea nosografica, in teoriile etiologice ale bolilor mintale, in…
Continuare >
asmuiul

Asmatuiul

Pentru uz medicinal se recolteaza, de obicei, frunzele și lastarii, dar este utila chiar și planta in intregul ei. Din asmatui se prepara diferite ceaiuri.Substante active importante:Vitaminele C,…
Continuare >