regenerarea ficatuluiRegenerarea Ficatului – elixir din SFECLa și NUCI
Sucul de sfecla, morcov si nuci este unul din cele mai eficiente elixiruri, recomandat in zilele noastre de tot mai multi nutritioniști si specialisti din intreaga lume. Actioneaza ca un adevarat panaceu asupra sangelui și ficatului, intarește imunitatea, curata organismul de toxine, combate cancerul si mai mult decat orice ajuta la regenerarea ficatului. Toti cei bolnavi de cancer ar trebui sa bea zilnic suc de sfecla, cu morcov, mar, telina sau lamaie, sau simplu.
Reteta elixirului pentru regenerarea ficatului


Ingrediente
- 1 sfecla roșie
- 3-4 morcovi de marime medie
- 2 fructe de kiwi
- 1 ceașca cu miez de nuca
Prepararea bauturii
Ingrediente enumerate mai sus ajung pentru o doza zilnica de suc.
Pentru prepararea elixirului, aveti nevoie de un storcator(preferabil manual fiindca este mai eficient), robot sau blender. Sfecla, fructele de kiwi și morcovul se curata de coaja, se taie cubulete mici și se pun in aparat.
Sucul obtinut se bea intr-o singura repriza, dimineata pe stomacul gol, sau pe parcursul unei ore,in intervalul dintre mese.
Persoanele care tin cure de slabire pot inlocui una din mesele zilei cu acest elixir magnific. Preparati acest suc proaspat in fiecare zi. Cura de regenerare a ficatului dureaza 6 saptamani, și se poate face de 3 ori pe an.
Indicatiile terapeutice
Acesta bautura este recomandata urmatoarelor persoane:
- Persoanelor care fumeaza sau consuma alcool zilnic
– Persoanelor bolnave de cancer
– Persoanelor cu imunitatea scazuta
– Persoanelor supraponderale
– Persoanelor care sufera de afectiuni hepatice sau biliare
– Persoanelor care iau antibiotice
– Femeilor care iau anticonceptionale
– Bolnavilor cronic, care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata
– Persoanelor care sufera de insomnie
– Persoanelor care sunt afectate de oboseala cronica sau suprasolicitare fizica și intelectuala
Sucul de sfecla roșie este o sursa bogata de fitonutrienti precum betaina, care are proprietati antiinflamatoare și antioxidante puternice, cuplate cu un efect stimulator asupra mai multor procese detoxifiante de la nivelul ficatului. Betaina ajuta la regenerarea celulelor ficatului, și la curatarea depozitelor de grasime cauzate de consumul de alcool.
Sucul de morcovi Sucul de morcovi este un puternic alcalinizant, plin de vitamine și minerale, cu proprietati detoxifiante ajutand la eliminarea deșeurilor toxice acumulate in ficat. Contine foarte multe vitamine și minerale care ajuta inclusiv la curatarea sangelui de substante contaminante, la curatarea pielii și la imbunatatirea vederii: Vitamina C, Vitamina K, Vitamine B, calciu și magneziu.
Kiwi este unul din cele mai bune surse de Vitamina C și E, importante pentru ficat. Consumat sub forma de suc, kiwi și substantele sale nutritive sunt raid absorbite de corp. Consumul de kiwi previne de asemenea ficatul gras, cancerul și alergiile.
Nucile curata ficatul și hranesc creierul. Sunt o sursa fabuloasa de proteine, antioxidanti, acizi grași Omega-3, minerale și vitamine. Proteinele sunt esentiale pentru persoanele care au ficatul afectat, intrucat ele ajuta la formarea de noi celule, repararea tesuturilor și buna functionare a sistemului imunitar. Antioxidantii sunt și ei importanti pentru sanatate ficatului, deoarece ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot afecta celuele hepatice.


Clasificarea bolilor

Viziunea asupra clasificarii bolilor nu este unitara, diferitele puncte de vedere care stau la baza incercarilor de sistematizare reflectand fie dorinta de a raspunde unor necesitati de ordin…
Continuare >
picioare frumoase

Sfaturi pentru picioare…

Picioarele frumoase au fost dintotdeauna un atu pentru femei, fiind o atractie pentru privirile barbatilor. Cum primavara a venit, hainele vor lasa sa se vada din ce in ce mai mult, iar picioarele…
Continuare >

Tratamentul bolilor…

Tratamentul psihiatric s-a modificat in mod esential in ultimele decenii. in trecut, pacientii psihici erau spitalizati pe timp indelungat, de luni si ani. in prezent, durata unei spitalizari…
Continuare >