Pentru cine vrea sa experimenteze Daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... Pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata, in mancare, in carnea la cuptor. Chiar
functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala numodifica de loc gustul mancarii , nici al carnii la cuptor si raman super light ! Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul.... Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !
Apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara .


Anestezie si terapie…

Anestezia si terapia intensiva este specialitatea medicala care asigura, prin mijloace farmacologice si tehnice specifice, pe de-o parte conditiile necesare pentru desfasurarea actului chirurgical, a…
Continuare >
hrean

Hreanul

Este o planta cu totul speciala, aflata la limita dintre salbatic si domestic. Ce inseamna aceasta? Ca, pe de o parte, este foarte bogata in nutrienti, la fel ca legumele cultivate, iar pe de alta…
Continuare >

Medicina muncii

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza relatia om-munca, adaptarea omului la munca si adaptarea muncii la persoana care o efectueaza. Este o specialitate medicala extrem de vasta,…
Continuare >