Pentru cine vrea sa experimenteze Daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... Pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata, in mancare, in carnea la cuptor. Chiar
functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala numodifica de loc gustul mancarii , nici al carnii la cuptor si raman super light ! Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul.... Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !
Apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara .


afine

Afinul

Substante active importante care se gasesc in fructele, dar mai ales in frunzele de afin: tanin, mirtilina, neomirtilina. Datorita mirtilinei și neomirtilinei, afinul poate fi considerat o sursa…
Continuare >

Factorul imunologic

Lezarea articulara in AIJ are loc datorita celulelor sistemului imun care invadeaza tesuturile sinoviale. Odata procesul inflamator declansat, acesta este ulterior intretinut de activitatea anormala…
Continuare >