Pentru cine vrea sa experimenteze Daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... Pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata, in mancare, in carnea la cuptor. Chiar
functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala numodifica de loc gustul mancarii , nici al carnii la cuptor si raman super light ! Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul.... Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !
Apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara .


limbajul trupului

Decodifica-i limbajul…

Chiar daca sunt lucruri pe care partenerul tau nu ti le spune, invata sa le citesti prin gesturile sale. Acelasi lucru iti poate folosi si daca esti cu el la prima intalnire. Decodeaza-i limbajul…
Continuare >
mihaela bilic mituri despre alimente

Mihaela Bilic - Mituri…

Prin fierbere, carnea devine usor de digerat, insa trebuie pusa la fiert in apa clocotita pentru ca porii sa se inchida imediat si toate substantele nutritive sa ramina in carne, nu in apa de…
Continuare >

Obstetrica-ginecologie

Obstetrica - ginecologie reprezinta o specialitate medicala care se ocupa cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a intregului organism, al proceselor biologice legate…
Continuare >