Va prezentam cea mai tare reteta de… suc natural, o reteta de suc care poate sa salveze, sa ajute in lupta contra bolii si sa dea satisfactie gusturilor atunci cand …va arde buza dupa o „racoritoare”.


Luati ceva de scris si notati:


Dintre toate cerealele lasate omului de Dumnezeu orzul s-a dovedit a fi cel mai bun in curele de tratare si regenerare. Ce este in fapt sucul de orz? Un amestec natural si puternic de vitamine, minerale si enzime, hormoni naturali si clorofila. Pentru ca aceste substante sa fie prezente in cantitate maxima, trebuie sa recoltam firele verzi la 2-3 centimetri de radacina. in cazul unor cure mai lungi, se recomanda cultivarea orzului in ghivece, la domiciliu. Semintele de orz se tin la inmuiat in apa vreme de 24 de ore, dupa care se pun in pamint la 1 cm adincime si se stropesc regulat (zilnic). intr-o saptamina, vor aparea firele de orz. Dupa 10 zile… aveti orz la dimensiunea optima pentru tratament.


Ce facem mai departe?
Sucul de orz verde se poate obtine prin trei metode simple:
- cu masina de tocat carne, cu strocatorul de fructe sau in mixer.
Pasta obtinuta se strecoara prin tifon si se bea doar lichidul limpede, de culoare verde. Este recomandat ca sucul sa fie consumat imediat dupa preparare. Atentie mare: termenul sau de valabilitate nu depaseste 6 ore. Sucul se bea diluat: la o treime de pahar de suc de orz se adauga doua treimi de apa sau de suc proaspat de legume.


orzSchema de tratament este …extrem de simpla:
Doza zilnica este de cite un pahar de suc diluat, baut de  doua-trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa. Pentru o cura de intretinere sunt suficiente doua saptamani de tratament, in timp ce pentru tratarea unor boli cronice este necesar ca o cura sa dureze minimum o luna. Un caz aparte il constituie bolile tumorale, benigne si maligne, in care aceasta cura are efecte maxime, daca este tinuta trei luni.


Vreti sa stiti lista bolilor pe care le tineti departe sau… le invingeti cu suc natural de orz?


Notati-va: Anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice, constipatie, arteroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bronsic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombosciatica, artrite, acnee, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, varice, avitaminoze, alopecie, sterilitate si….mare atentie domnilor…impotenta sexuala. in cancer si tumori benigne, sucul de orz verde inhiba, prin mecanisme inca necunoscute, procesul formarii si proliferarii formatiunilor tumorale.


Pentru a intelege cat este de importanta reteta pe care am primit-o si pe care v-o prezentam…trebuie sa stiti ca orzul contine:
- de 250 de ori mai multa vitamina A decit salata verde
- de 25 de ori mai mult potasiu decit bananele
- de 11 ori mai mult calciu decit laptele
- de 11 ori mai mult fier decit telina
- de 7 ori mai multa vitamina C decit portocalele
- de 10 ori mai multa vitamina B1 decit spanacul
- de 23 de ori mai multa biotina decit laptele.


Acum faceti ce vreti, treceti pe suc de orz sau ramaneti pe „racoritoarele” de la raft!!!


Atat de frageda...

Mihai EminescuAtat de frageda... Atat de frageda, te-asameniCu floarea alba de cires,si ca un inger dintre oameniin calea vietii mele iesi. Abia atingi covorul moale,Matasa suna sub picior,si de la…
Continuare >

Calau

Calaul sau „gadele” era o profesie platita in trecut, mai ales in perioada Evului Mediu; rolul calaului era sa indeplineasca executarea la moarte a unui om osandit de un tribunal prezidat de exemplu…
Continuare >
colesterol

Despre colesterol

Statisticile recente arata ca peste o treime dintre romani, chiar si tineri cu varsta sub 30 de ani, au probleme cu colesterolul marit. si cum de la alimentatie porneste tot, sa vedem ce alimente…
Continuare >