portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


Anexita

Anexita este o inflamatie pelvina, foarte frecventa la femeia tanara, uneori cu consecinte foarte grave: sarcini extrauterine, infertilitate.
Continuare >

Definitie

Conform Ligii Internationale a Asociatiilor de Reumatologie (ILAR), artrita idiopatica juvenila (AIJ) reprezinta „artrita de etiologie necunoscuta care se manifesta inaintea varstei de 16 ani si…
Continuare >

Farmacologie preclinica

Farmacologia preclinica este o specialitate a farmacologiei care studiaza actiunea medicamentelor asupra animalelor de laborator (soareci, sobolani, iepuri, etc) sau asupra sistemelor biologice…
Continuare >