portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


leacuri si terapii naturale

Leacuri si terapii…

I. Pentru persoanele care obisnuiesc sa rontaie intre mese De fiecare data, chiar daca se intimpla de 3-5 ori/zi iti pregatesti un miez de piine (cit de la o jumatate de felie subtire), o cescuta de…
Continuare >

Eclipsa

George ToparceanuEclipsa Pe-aceleasi cai de mii de ani umblate,in goluri vaste leganandu-si sfera,Neptun adora visator pe Terra, -O biata lume plina de pacate... El niciodata n-a trecut…
Continuare >

20 de trucuri super…

Atunci cand suntem in bucatarie, ne dorim sa pregatim mancaruri delicioase pentru cei dragi, dar vrem sa fim si cat se poate de eficienti. Cum putem economisi timp si cum ne putem usura munca? Aflati…
Continuare >