portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


Defloratie

In general se crede ca himenul este lezat la primul act sexual, defloratia. De aceea un himen intact este considerat o dovada de virginitate, asta mai ales in culturi care pun accent pe castitatea și…
Continuare >

Clasificarea bolilor

Viziunea asupra clasificarii bolilor nu este unitara, diferitele puncte de vedere care stau la baza incercarilor de sistematizare reflectand fie dorinta de a raspunde unor necesitati de ordin…
Continuare >
alunul

Alunul

Valoare terapeutica au nu numai alunele, ci și frunzele și, mai nou, coaja sau ramurile arbuștilor tineri. Importanti in terapie sunt și matișorii de alun. Din partile cu valoare medicinala ale…
Continuare >