portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu

O ciuperca (Candida) este principala cauza a cancerului – o noua teorie in lumea medicala14 Septembrie 2009 Cancerul este la ora actuala una dintre cele mai importante cauze care provoaca decesul. in…
Continuare >

Cum impaturesti o…

Cum impaturesti o camasa. Metoda de aranjare cu cartea
Continuare >

Agenti antimotilitate

Medicamentele antimotilitate presupun un risc teoretic de aparitie a complicatiilor si desi in cadrul aplicarii practice acest risc este putin probabil, nu se recomanda administrarea acestor…
Continuare >