portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


amareala

Amareala

in cazul amarelii, valoare medicinala are toata planta, gustul ei fiind, dupa cum ii spune și numele, puternic amar. Uneori se folosesc doar florile, probabil datorita concentratiei mai mari de…
Continuare >

Coca cola contra ruginii

Coca cola contra ruginii
Continuare >