portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


Transmitere

Transmiterea bolii poate avea loc prin apa infectata sau cand oamenii folosesc impreuna anumite obiecte de uz personal. in zonele cu anotimpuri alternativ umede si secetoase, calitatea apei scade in…
Continuare >
neti pot2

Purificare nazala cu…

Sistemul traditional HATHA-YOGA contine in principal tehnici posturale (ASANA-ele) si tehnici de control si ritmare a suflurilor respiratorii (PRANAYAMA). in afara de aceste exercitii yoghine,…
Continuare >
vergeturi

Vergeturi

Frecvente la nivelul abdomeului, soldurilor, sanilor, pe partea superioara a coapselor si interiorul bratelor, vergeturile „ataca” in principal zonele sensibile variatiilor in greutate. VergeturiDesi…
Continuare >