5 canale YouTube pentru a vă inspira serios la pregătirea mesei

Dacă termenul „pregătire pentru masă” îți aduce în minte o defilare plictisitoare și fără aromă a unei mîncări din pui, legume și orez timp de cinci zile, nu ești singur.

Vestea bună este că, pregătirea meselor pentru săptămâna următoare nu trebuie să fie repetitivă și lipsită de veselie – și nu ar trebui să fie.

Acesta este motivul pentru care am găsit cele mai bune canale YouTube pentru a adăuga un pic de inspirație la pregătirea mesei. În plus, vloggerii din spatele acestor videoclipuri vă oferă instrucțiuni pas cu pas și modalități exacte, astfel încât timpul petrecut în bucătărie să fie cât mai eficient și productiv. La urma urmei, pregătirea mesei înseamnă să aveți un programul mai puțin ocupat, să nu vă stricați weekendul.

Indiferent dacă începeți să pregătiți mîncarea încă de duminică pentru toată săptămîna sau abia începeți, iată cinci canale YouTube care vă vor lăsa inspirați serios pentru a găti pentru săptămâna următoare. S-ar putea să fiți chiar entuziasmat când deschideți acel borcan în pauza de prânz.

5 canale YouTube pentru Prepararea Mîncării pentru a fi vizionate acum

1. HealthNut Nutrition

Nu este de mirare că majoritatea videoclipurilor din seria de pregătire a mesei HealthNut Nutrition au cuvântul „ușor” în titlu. Rețetele ei de preparare a mâncării sunt fără stres și sunt perfecte pentru începători. Are chiar și un videoclip introductiv care te va ajuta să înveți toate elementele de bază pentru preparare, de la prepararea unui lot mare de boabe și făcând propriul lapte de nuci până la prăjirea legumelor, pui și multe altele.

2. Fit Men Cook

Kevin Curry, creatorul companiei Fit Men Cook, și-a umplut canalul de YouTube cu o mulțime de rețete bune pentru tine (și portofel) pe care le poți pregăti la începutul săptămânii și să te bucuri de ele în săptămână dată și îți vor oferi energia necesară. În plus, multe dintre rețetele sale conțin schimburi de ingrediente alergice și vegane, precum acest curry de pui de nucă de cocos, unde sugerează înlocuirea untului de arahide cu unt de migdale sau anacard și pui cu vinete sau tofu, în funcție de preferințele dvs. dietetice.

3. The Domestic Geek

Videoclipurile lui Sara Lynn Cauchon sunt pline de o mulțime de rețete delicioase pentru o singură masă, care ar putea face restul săptămânii grozave, dar adevărata vedetă a canalului este colecția ei de „Meniuri pentru prepararea mâncării sănătoase”. Cu rețete variind de la gluten prăjituri cu somon până la tofu vegan se scurge, ea te-a acoperit pentru micul dejun, prânzurile și cinele ușoare fără stres. Urmărire obligatorie recomandată: „Meniu sănătos pentru pregătirea mesei 3.”

4. Caitlin Shoemaker

Dacă sunteți vegan sau pur și simplu căutați modalități de a găsi mai multe rețete pe bază de plante în prepararea masei dvs., videoclipurile de la Caitlin Shoemaker sunt cele pe care le puteți urmări. Canalul ei oferă rețete vegane, mese prietenoase cu bugetul și, desigur, mâncăruri făcute pentru toată săptămâna. Cele mai multe videoclipuri ale ei, din lista de preparare a mesei sunt perfecte pentru a face un ambalaj într-o cutie bento (recipientul ales pentru ea).

5. Fit Couple Cooks

Acest canal YouTube a fost cândva cunoscut sub numele de „Classy Cookin ‘With Chef Stef”, dar când Stephanie l-a întâlnit pe Adam, un bucătar australian și un antrenor personal, au rebrandat canalul în „Fit Couple Cooks”. Împreună, aceștia acoperă toate elementele de bază ale mesei. Prepararea de două ori, cu o mulțime de opțiuni sănătoase și accesibile și un accent pe mesele pline de proteine ​​și legume.